UPUTE ZA PRIJAVU NA PREDAVANJE

Poštovane/i,

u zadnje vrijeme dolazi do sitnih promjena kod prijavljivanja na predavanje a s time i posljedica da se šalje link za prezentaciju na krivu e-mail adresu, potvrdnice se dostavljaju sa nepotpunim prezimenom jer je jednom prijava sa jednim prezimenom a drugi put sa drugim (ne znamo jeste li se rastali u međuvremenu ili ste još u braku od zadnje prijave koja je bila sa dva prezimena), POSEBAN NAGLASAK JE NA prijavu bez HRVATSKI FONETSKIH ZNAKOVA koji su Ć, Č, Đ, Š, Ž. Nismo vidoviti da znamo kako Vaše cijenjeno prezime završava, na vić, vic ili vič (primjer). Potvrdnice ćemo ispisivati sa dobivenim imenom i prezimenom kako je u prijavi.

Kada se prijavite na predavanje na ekranu ćete dobiti sljedeću poruku na ekranu:

Potvrda o prijavi

 

nakon toga nije potrebno ponovno vršiti prijavu jer zauzimate dva mjesta. I tako nekome uzimate mjesto na predavanju.

Nakon predavanja i slanja potvrdnica morate znati da radimo popis po onom što dobijemo i ako niste navedeni da ste prisustvovali predavanju NE ŠALJEMO VAM POTVRDNICU. Za to se morate obratiti prof. Dubravki Vajdić predsjednici udruge da vidite gdje je zapelo.

Isto tako molbe za slanjem potvrdnica e-mailom jer niste u mogućnosti pristupiti Dropbox sandučiću nažalost nam oduzimaju vrijeme i nećemo biti u mogućnosti odraditi 48-55 zahtjeva svaki put kad se potvrdnice šalju.

Molimo vas da prostor u svom sandučiću NE KORISTITE ZA SLIKE SA LJETOVANJA, RAZNE OSOBNE POWERPOINT PREZENTACIJE, BILJEŠKE I DR. Prostor na Dropbox-u je privatno vlasništvo i kao takvo ne smije se neovlašteno iskorištavati.

Stoga Vam MOLIMO za razumijevanje pri sljedećem javljanju i rezerviranju predavanja da se pridržavate gore navedenih uputa.

Hvala i srdačan pozdrav